Mijn Vrouw En Overgang krijgen om te werken

Dame en overgang - de ergernissen


Vóór de overgang is je belangstelling en zorg teneinde het welzijn aangaande je kids en omstreken, sterker dan jouw boosheid en ergernis. Immers, jouw wilt een vrede bewaren om jouw kids ons veilige en rustige basis te melden voor hun ontwikkeling en expansie. Voordat jouw menstruatie ongelijk wordt, merk jouw al dat je prikkelbaarder raakt. Je ergert je veel eerder aan lieden en scenarios, welke jouw voorheen niet opvielen en die jouw altijd normaal vond.

Vrouwen in de overgang


Prikkelbaarder word je ook in je werk, in een omgang betreffende je collega's en naar jouw man en kids toe. Jouw kan niet zo over ze beschikken over en verdragen.
Ontstaan aangaande de Overgang

Hoe dichter je voor een overgang komt, op welke manier ondragelijker dit kan zijn teneinde afgeleid te geraken ofwel bestookt te worden met vragen. Vragen aangaande je man ofwel kids zoals: "Wanneer gaan wij nuttigen? Kan zijn mijn broek gewassen? Waar liggen mijn sokken?" Ze doen je soms uiteen spatten met in. "Dit lijkt immers of ze allemaal afhankelijk zijn van mijzelf!

Hoezo ben je iedere keer verantwoordelijk? Mankeren ze af en toe wat aan hun handen of hersenen?" belangstelling jouw jouw af.
Tegelijkertijd realiseer je je, dat je het patroon iedere keer alleen in stand hebt gehouden. Dit voelde dit wordt ook wel lekker teneinde onmisbaar te bestaan.

Een Overgang bij vrouwen


Langzaam verlies je je geduld op alle niveaus; thuis en op je werk. Je hersenen transformeren.
Je voelt het gerommel aangaande een sterke vulkaan in jouw, welke op uitbarsten staat.
Ons stem welke schreeuwt: "Voldoende!"

Jouw staat op een drempel aangaande een: 'Overgang'

Hormonen en verschijnselen
Het Autonome Zenuwstelsel
klik op plaatje teneinde te vermeerderen
Zenuwstelsel_Overgang

Het autonome zenuwstelsel regelt samen betreffende dit hormoonstelsel dit voortdurend houden aangaande een omstandigheden in dit lijf, het inwendige milieu. Het is verantwoordelijk vanwege een functie en de coördinatie aangaande inwendige organen, bijvoorbeeld de hartslag (verhogen ofwel verlagen) en een spijsvertering. Tevens regelt dit de werking aangaande gladde spieren (bijvoorbeeld in een darmen) en de uitscheiding aangaande alle mogelijke klieren.

Het autonome zenuwstelsel bestaan uit twee delen welke samen een organen in ons lijf sturen; immers het (ortho)sympatisch en het parasympatisch zenuwstelsel. Deze beschikken over een tegengestelde functie. Ieder orgaan bezit ons tak betreffende het orthosympatisch en ons tak betreffende het parasympatisch zenuwstelsel.

Impulsen uit dit sympatisch zenuwstelsel produceren het lichaam geschikt wegens actie. Hart en ademhaling versnellen, daar komt verdere suiker in het bloed (teneinde sterkte vrij te produceren) en de spijsvertering vertraagt.
Het parasympatisch zenuwstelsel remt de hartslag en de ademhaling én versnelt de spijsvertering.

Dit sympatisch gedeelte kan zijn zeker gericht op actie (arbeid). Het toeneemt ademhaling en hartslag, zodat je bijvoorbeeld mag wegvluchten een vijand. Het bevordert ook de assimilatie (het vervaardigen aangaande organische stoffen welke dit lichaam benodigd bezit).
Het parasympatisch deel daartegenover is gericht op rust, het zorgt immers voor een remming van een hartslag Zijn reactie is hier en de ademhaling.

Een kracht betreffende hormoonveranderingen voor dames in overgang


Oestrogeen zorgt onder overige voor een evenwicht betreffende parasympatisch en sympathisch zenuwstelsel. Dikwijls bestaan we het niet zo bewust betreffende een activiteiten aangaande het zenuwstelsel, omdat ze 'autonoom' (alleen, zelfsturend) verlopen.

Veranderingen en schommelingen in het oestrogeen, zoals welke er gedurende een overgang voortdurend zijn, melden ons zenuwstelsel steeds wisselende boodschappen: innerlijke druk.
Het zenuwstelsel staat tussen druk gedurende de overgang, en mag het 'inwendige milieu' nu dikwijls niet constant houden, een coördinatie kan zijn ontregeld en dat aanvoelen we.....: Overgangsverschijnselen

De overgang verloopt bij een ieder anders, zeker verder een overgangsklachten afwijkingen van vrouw tot vrouw. De één ervaart alang hevige symptomen gedurende de pre-menopauze zoals opvliegers, migraine en haarverlies… De ander doorloopt de volledige overgang buiten klachten of verschijnselen.

Je merk ook meteen sinds dit zo vochtig buiten kan zijn en het weer kouder wordt je meer daar hinder met heb betreffende de spieren en gewrichten, slapen mag je al lang ook niet verdere en in bed mag je krijg meer info verder ook niet meer fatsoenlijk liggen.

Ik heb dit ons zoveel dagen niet voltooid en de vervelende gevoelens en pijn kwamen terug zeker meteen doe ik het wederom elke dag en dit voelt zo echt.

Ik ken me alleen ook niet meer vind het hier retour. Ook ik heb het idee alsof je 20 jaar ouder ben geworden, moe moe zonder energie meer. Zodra ik verder wat heb gedaan het huishouden ofwel zo vervolgens heb ik het gevoel het ik dagen achter elkander ben doorgegaan met werken.

Mij staat binnenkort ons onderzoek te wachten waarbij baarmoederslijmvlies is weggehaald vanwege onderzoek.

Beslist ik maak me zo ongerust. Diep in mijn hart weet je het dit heel echt betreffende een overgang te maken kan beschikken over, doch ik zit me betreffende allemaal in mijn hoofd te halen, met leukemie tot artrose etc.

Je zelf dien nog ons week wachten op de uitslag doch vloei nog continue (in feite nu verdere dan vlak na curritage), daar waar komt het vandaan en zo vlug. Het vrouwelijk lichaam zit doch vreemd in mekaar hoor, nou nogmaals succes,

Ja welke onzekerheid is vervelend. Maar het is inmiddels wel bevestigd via een test. Hoe kan zijn het bij je gegaan? Verder dokters afgelopen en toen een test volbracht?

Ik hoef doch een trap te lopen vervolgens verga ik weet aangaande een pijn in me spieren. Tevens ik ben stijf wanneer ik op sta en heb zeker twee uur nodig voor ik wederom op gang kom.

Er zijn desalniettemin meer mogelijke veroorzakers aangaande vaginaal bloedverlies het geen bestanddeel uitmaakt aangaande ons menstruatie. Vanwege uitsluitsel zul jouw dan ook aanraking behoren te opnemen betreffende je huisarts of gynaecoloog. Onwijs veel sterkte toegewenst!

Mijn lichaam heeft het zichzelf meer en meer persoonlijk geschapen om rustig te blijven en niet verdere betreffende een nerveuze ademhaling te reageren, waardoor spanningen ook niet gelijk ontaarden in pijn ofwel angst.

Doch vlak zeker ook niet uit 'een voorwaarden die anderen aan jouw stellen'. Er is af en toe heel wat strijd voor benodigd teneinde anderen dat te laten inzien en dat mag heel wat spanning melden vanwege jezelf maar zorgt er uiteindelijk wegens het jouw spanning reduceert uiteraard is dit wel waard.

Succesvol ben jouw niet de enig, zoveel vrouwen lijden op deze plaats bij, maar ook niet ieder vrouw durft ofwel verlangen is er aan kakelen...je doe dat wel, omdat dit lucht me buitengewoon op, te weten het jouw dan niet de enig bent.

Snap er zeker niks aangaande. Dit is ook niet in verhouding. Heb altijd wel juist kunnen dealen betreffende stress omstandigheden, doch nu? Ben verder vaker 'diep geraakt' via spullen die je anders absoluut ook niet zo beleef. Ik word daar onzeker aangaande, aangezien je ken mezelf niet zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *